На сутринта не ми се искаше да ставам,бях уморена и затова само отворих очи за да проверя дали Ей е до мен.Огледах се на около и направо онемях,въпреки ,че любовта ми не бе в леглото,то бе пълно със цветчета от рози,устата ми се отвори по инерция,просто беше навк,не можех да повярвам на очите си ,стаята бе станала същинска леха с рози.
-Уау - прошепнах тихо и станах бавно като се стараех да не разбутам цветята.
Кой друг би го направил...никой! Бяха ми подарявали екскурзии,рокли и какви ли не глупости,но никога никой не бе правл нещо по-романтично.Почувствах се ужасно че не бях му взела нищо ,но в главата ми веднага се внедри мисълта,че още не е късно.Взех телефона си и написах едно съобщение...
Както си бях по халат слязох във всекидневната,но там беше още по-голямата изнената...невероятно розов декор със какви ли не вкусотии по масите и все във формата на сърчица.Ейрън седеше на пухкавия розов диван и само гледаше със самодоволство ококорените ми очи.
-Аз,какво ..какво си направил...това е невероятно - сърцето ми щеше да изскочи,до сега не бях обичала толкова силно и не само заради обстановката,розите и другите неща,а просто заради самия него.Огледах още веднъж помещението и се хвърлих върху него.
-Не мога да ти опиша колко те обичам.Нямаш си и идея просто.- разцелувах го навсякъде където сварех.-Невероятен си!.
На вратата се позвъни,знаех кой е но не исках за го пускам,бях се закачила за него като пчела за мед.
-Върви да отвориш за теб е - усмихнах му се и прехапах устна.
Не знаех каква щеше да е реякцията му но се надявах да му хареса.Бях поръчала по един приятел ,който ми дължеше услуга ,едно доста огромно мече ,диск на една от любимите му групи и бял шоколад , понеже той бе ключът към сърцето му.
Използвах момента и написах една картичка .
"От както те срещнах все си ми в ума
винаги оставяш ме без думи,
обичам те и не ще го промениш,
в сърцето ми ти винаги ще си стоиш"
Да,беше си малко тъпо,но това ми дойде на ум в последните 3 минути.Просто се надявах да го хареса.